madrid

Wonderguide by

Bojinov Mihaela

madrid

Madrid este capitala Spaniei. Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, orașul a devenit capitală în 1561, în timpul domniei lui Filip al II-lea de Habsburg. Cei care adoră arta, grădinile frumoase și istoria, vor fi încântați cu siguranță când vor descoperi această destinație minunată

QR code
Use QR code to view online version
Powered by Wonderguide

My Recommendations

Image - Palacio de Cristal
Place
Palacio de Cristal
Bojinov:Bogăția Madridului este ca și imaginea sa. Sau ca și istoria sa. Este densă și surprinzătoare.Am putea spune despre acest oraș că este un oraș plin de contraste. Pe timp de zi este foarte mândru să prezinte instituții culturale și patrimoniale, printre cele mai prestigioase din Europa.
more
Image - Parque del Oeste
Place
Parque del Oeste
Bojinov:Este o capitală foarte dinamică unde oamenii adoră să hoinărească. Și nu numai. Madrid este cel mai populat oraș din țara lui Don Quijote.
Image - Castell d'Eivissa
Place
Castell d'Eivissa
Bojinov:Dinamismul său cultural îi conferă un caracter modern, datorită căruia poate concura foarte ușor cu sora sa, Barcelona.
Image - Corazón
Place
Corazón
Bojinov:Iar odată cu lăsarea serii, locuitorii Madridului ies din case și trăiesc în ritmul barurilor, cluburilor de noapte și a altor locuri festive.
more
Image - Puerta del Sol
Place
Puerta del Sol
Bojinov:Dacă te întrebi ce să vizitezi în Madrid mai întâi, răspunsul este: Puerta Del Sol. Vizita Madridului de aici trebuie să înceapă. Este în centrul tuturor lucrurilor. De aici debutează toate străduțele principale.
more
Image - Plaza Mayor
Place
Plaza Mayor
Bojinov:Este un adevărat simbol al orașului. In centrul său se află statuia lui Filip al treilea, călare pe cal. Circulația în piață este pietonală, aceasta fiind înconjurat[ de clădiri cu o arhitectură remarcabilă. Până în anul 1790 a fost teatrul macabru al inchiziției spaniole. A fost folosită și pentru cursele cu tauri până la sfârșitul secolului 19.
more
Image - Bicycle Café
Place
Bicycle Café
A gift for you!

Limited offer

Gift from Bojinov. Get a discount off all experiences!

Sign up now and get a discount off any experience of your choice.

Wonderguide map

  1. Palacio de Cristal
  2. Parque del Oeste
  3. Castell d'Eivissa
  4. Lolina Vintage Cafe
  5. Corazón
  6. Puerta del Sol
  7. Plaza Mayor
  8. Bicycle Café
  9. Restaurante Amazonico
  10. Templo De Debod

Like these tips?
High Five Bojinov