Travelade Image
Address
23287, Soline, Croatia

Sakarun beach

23287, Soline, Croatia

RATING (4.2)

Reviews

Zeljko Oreski
Zeljko Oreski
a month ago

Fabulous

snoopyshist .
snoopyshist .
3 weeks ago

Meni osobno ne zaslužuje epitete koje joj pripisuju. Došli smo brodom, na izlasku su nas dočekali pretrpani koševi za smeće, gomila plastike po plaži i oko zatvorenih improviziranih objekata za ugostiteljstvo. To je samo jedna "instagramična" pješčana plaža, jako daleko od ozbiljnog turističkog pristupa i upravljanja njome. Nama se turizam stihijski događa, ovo je tipičan primjer.

Marino Stosic
Marino Stosic
a week ago

Nevjerojatna boja mora i prekrasan pogled, ako ne morate ne izlazite na obalu jer ćete se razočarati sa neredom i smećem kojeg ima uokolo.

aleksandar trbojević
aleksandar trbojević
a month ago

Iz zraka izgleda spektakularno, s plaže baš i ne. Dosta neuredno,puno nekakve sasušene trave, prilaz je katastrofalan. Čini mi se da se baš nitko ne trudi održavati plažu. Ponuda hrane je oskudna, cijena pizza je 75kn, hot dog 25kn,pomfrit 20,topli sendvič 35kn, pivo 20-tak i više. Za vlakić koji vozi iz Božave nigdje ne možeš naći raspored, čekaš pa kad dođu po tebe, s tim da umjesto 2 vagona(jer jedan stoji sa strane) on vozi 1 pa tko uđe uđe, ako ne onda čekaš 1h novi. Uglavnom nitko ti ne garantira da ćeš se uspjeti povesti. Uz vlak vozi i kombi u koji stane 8 do 10 ljudi, cijena za vlak i kombi u 1 smjeru je 15kn. Razočarani cjelokupnim doživljajem.

Roberto Merlo
Roberto Merlo
2 months ago

Splendida e non caotica, sabbia bianca e qualche alga, chioschetto per pausa/aperitivo Stdelica 👍🏼🍾

Address
23287, Soline, Croatia